Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

Magazine

Cykeltrainer test: Hitta den bästa cykeltrainern för cykelträning inomhus

Nu när vintern närmar sig väljer många att ställa in cykeln i förrådet för att inte ta ut den igen förrän fram på vårkanten. Trist tycker vi på Tooorch, då det finns många sätt att hålla igång cyklandet även när det råder vinterväglag och kompakt mörker utomhus. Med en cykeltrainer kan du fortsätta cykla vintern […]

Bästa dubbdäcket till cykel 2022

Med dubbdäck blir vintercyklingen en fröjd. Men vilket dubbdäck är egentligen bäst? Vi har läst alla tester på marknaden och prövat dubbdäcken själva. Här ser du vilka dubbdäck vi tycker är absolut bäst 2022.

Bild på gul cykel

Cykelquiz

Hur mycket kan du om cyklar och cykelsport?   Quiz – hur mycket kan du om cykeln och cykelsport? Härliga cykelleder, spännande äventyr i skogen, ett smidigt sätt att ta sig till jobbet och den folkkära tävlingen Tour de France. Ja detta och mycket tackar vi idag cykeln för. Att cykla är billigt, smart, miljövänligt […]

Rengör och tvätta din cykel inför årets cykelsäsong – så gör du!

Äntligen är våren här. Solens strålar värmer ditt ansikte när du lämnar hemmet på morgonen och du blickar ut över gräsmattan där snön sakta men säkert börjat smälta bort.  För cykelfantasten innebär våren en extra magisk tid, det har nämligen blivit dags att sätta sig upp på cykelsadeln igen. Men först måste du ge din […]

Bästa pannlampan 2022

En pannlampa är otroligt mångsidig och går att använda inom allt från vardagsträning, löpning, cykling och orientering. Hos Tooorch kan du köpa hundratals modeller av pannlampor – och vi har testat alla! Läs vidare om vilka pannlampor vi tyckte var bäst i vårt grundliga test.

Cykelpendla? 4 steg till hur du börjar ta dig till och från jobbet på cykel

Har du gått runt och tänkt att du borde ta cykeln till jobbet, istället för bilen eller kollektivtrafiken? Utmärkt! Att cykelpendla till sitt arbete har en mängd fördelar. Till exempel får du både motion och minskade resekostnader. Och alla som bor i Sveriges storstadsregioner vet att parkering och månadskort utgör ansenliga utgifter varje månad. 

Cykelampa på dagen – varför?

Genom att använda din cykelbelysning dagtid kan du vara med och minska antalet olyckor. Du syns helt enkelt bättre. När man införde belysning på bilar även dagtid minskade antal olyckor med hela 25%. Därför finns det en god anledning att ha belysning även på din cykel om du cyklar i trafiken på dagtid.

Sju saker din cykel behöver ha för att anses säker

Redan i lågstadiet får vi lära oss om hur dåligt vi syns i trafiken samt vilken utrustning en cykel måste ha för att vara säker. När vi blir äldre blir vi dock i regel mer obrydda när det kommer till cykelsäkerhet. För att du ska kunna föregå med gott exempel inför barnen har vi sammanställt en lista på det viktigaste du behöver veta kring cykelsäkerhet.

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.