Snabba leveranser.

Fri frakt på alla ordrar över 700:-

Tusentals däck i lager.
cykel med reflexsidor i mörkret

Test av cykeldäck med reflexsida – hur bra funkar det?

Här testar vi däck med reflexsida i ett verkligt test i trafiken. Vi jämför en cykel med lagenlig sidoreflex och med en cykel helt utan reflex. Vi har dessutom fotograferat testet. Läs artikeln på egen risk – du kommer aldrig vilja cykla i mörkret utan reflexsida på dina däck igen.

tävlingscyklister

Bredare är bättre – 23 mm landsvägsdäck tappar

Fler och fler tävlingscyklister och elitmotionärer lämnar 23 mm breda däck till förmån för bredare däck. Vad är fördelarna och varför är detta en så stark trend? Här får du veta mer.

maskros

Slänga och återvinna cykeldäck – så hjälper du planeten!

Att cykla är ju i sig en klimatsmart och miljövänlig aktivitet och ett bra sätt att transportera sig på. Energibesparingen jämfört med en bil innebär en gigantisk klimatvinst. Men hur skall däck återvinnas? I den här artikeln berättar vi mer.

cyklister i stad

Cykelpendling – att pendla med cykel

Det byggs fler och fler cykelbanor och antalet personer som pendlar med cykel ökar. Det är billigare, det är bättre för miljön, man får motionen på köpet och man mår mycket bättre. Vad finns det att inte gilla med det? Här får du våra bästa tips!

cykeldäck i genomskärning

Cykeldäckets anatomi och uppbyggnad

Alla vet att man behöver ett cykeldäck för att cykla. De flesta vet också att ett bra däck är bättre än ett dåligt däck. Men hur är egentligen ett cykeldäck uppbyggt? Här får du veta!

manlig cyklist med hjälm

Cykelsäkerhet – hur du undviker olyckor

Det är härligt att cykla – alla har känt den underbara känslan av att flyga fram en solig vårdag och alla bekymmer är som bortblåsta. Men i takt med att allt fler cyklar blir det också tyvärr fler och fler olyckor. Här tar vi upp några av de största riskerna med cykling.

bula på MTBdäck

Bula på cykeldäcket

Om du har fått en bula på däcket behöver det inte vara katastrof. I bästa fall går det finfint att fixa. I den här guide lär vi dig hur du tar bort bulan, och hur du ser till att det inte händer igen!

cykelhjul

Att rikta cykelhjul – 12 enkla steg

Att rikta upp ett skevt hjul är lite av ett hantverk och det är fascinerande att se hur hjulet går från att vara snett och ojämnt till att vara spikrakt. I den här guiden förklarar vi vad som krävs och hur du själv kan rikta ditt cykelhjul.

rostig kedja

Steg-för-steg guide: så underhåller du din cykelkedja

Alla som cyklar har någon gång haft en rostig kedja. I synnerhet när man tvättar cykeln med vatten eller när det regnar torkar kedjan och blir rostig på nolltid. En väl underhållen kedja håller många mil. Här lär du dig hur du bäst tar hand om kedjan!

Fri frakt

På alla ordrar över 700:-.

För övriga ordrar: 49:-.

Snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeldäck, cykelslangar och tillbehör från världens bästa.

100% säker betalning

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order.