Din varukorg

Galet snabba leveranser

Frakt från 59:-

Magazine

Bild på gul cykel

Cykelquiz

Hur mycket kan du om cyklar och cykelsport?   Quiz – hur mycket kan du om cykeln och cykelsport? Härliga cykelleder, spännande äventyr i skogen, ett smidigt sätt att ta sig till jobbet och den folkkära tävlingen Tour de France. Ja detta och mycket tackar vi idag cykeln för. Att cykla är billigt, smart, miljövänligt […]

Rengör och tvätta din cykel inför årets cykelsäsong – så gör du!

Äntligen är våren här. Solens strålar värmer ditt ansikte när du lämnar hemmet på morgonen och du blickar ut över gräsmattan där snön sakta men säkert börjat smälta bort.  För cykelfantasten innebär våren en extra magisk tid, det har nämligen blivit dags att sätta sig upp på cykelsadeln igen. Men först måste du ge din […]

Bästa pannlampan 2021

En pannlampa är otroligt mångsidig. Vissa passar utmärkt till vardagspromenaderna, och vissa är gjorda för snabb och tuff träning i terräng. Tooorch säljer hundratals modeller av pannlampor – och vi har testat alla!

Cykelpendla? 4 steg till hur du börjar ta dig till och från jobbet på cykel

Har du gått runt och tänkt att du borde ta cykeln till jobbet, istället för bilen eller kollektivtrafiken? Utmärkt! Att cykelpendla till sitt arbete har en mängd fördelar. Till exempel får du både motion och minskade resekostnader. Och alla som bor i Sveriges storstadsregioner vet att parkering och månadskort utgör ansenliga utgifter varje månad. 

Cykelampa på dagen – varför?

Genom att använda din cykelbelysning dagtid kan du vara med och minska antalet olyckor. Du syns helt enkelt bättre. När man införde belysning på bilar även dagtid minskade antal olyckor med hela 25%. Därför finns det en god anledning att ha belysning även på din cykel om du cyklar i trafiken på dagtid.

Sju saker din cykel behöver ha för att anses säker

Redan i lågstadiet får vi lära oss om hur dåligt vi syns i trafiken samt vilken utrustning en cykel måste ha för att vara säker. När vi blir äldre blir vi dock i regel mer obrydda när det kommer till cykelsäkerhet. För att du ska kunna föregå med gott exempel inför barnen har vi sammanställt en lista på det viktigaste du behöver veta kring cykelsäkerhet.

5 tips för att lära sig cykla

Kanske var det så länge sedan du själv lärde dig cykla att du inte längre minns hur du bar dig åt. Bara lugn. I den här guiden ger vi dig 5 framgångsrika tips på hur du lär ditt barn att cykla och dessutom tycka det är roligt!

Bästa dubbdäcket till cykel 2021

Med dubbdäck blir vintercyklingen en fröjd. Men vilket dubbdäck är egentligen bäst? Vi har läst alla tester på marknaden och prövat dubbdäcken själva. Här ser du vilka dubbdäck vi tycker är absolut bäst 2021.

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.