GALET snabba leveranser.

Fri frakt på alla ordrar över 700:-

Tusentals däck, slangar och lås i lager.

Coolaste och snyggaste cykeldäcken

Vilket är det bästa cykeldäcket med lägst rullmotstånd? Den frågan får vi ofta. Funktionalitet prioriteras. Men vilket är det snyggaste och coolaste cykeldäcket med den grymmaste looken? Vi tycker till!

Lås fast din cykel

En av de vanligaste cykelstölderna görs av ”opportunist-tjuven”. Någon som helt enkelt tar din cykel på axeln och traskar iväg med den. Här har du våra bästa tips för att låsa fast din cykel.

vilket är bästa cykellåset?

Bästa cykellås 2020

Att köpa cykellås kan vara svårt och det finns en hel djungel av olika lås att välja på. Vi har själva cyklar – och har jobbat med cykellås i åratal. I den här guiden har vi plockat ut de bästa cykellåsen 2020.

Köpa begagnad cykel – kvalitetskontroll i 8 enkla steg

Det finns många bra anledningar till att välja en begagnad cykel. Framförallt kan man göra riktiga fynd. Men det finns många fällor – i den här artikeln ger vår renoverings-expert Jonas Bygghammar – som fixat hundratals cyklar – sina bästa råd inför köpet!

lås din barnvagn

Lås till barnvagn

Det fanns nog en tid när man kunde ställa sin barnvagn utanför affären. Idag bör man nog inte göra det – det stjäls barnvagnar som aldrig förr. I Stockholm försvinner det 750 barnvagnar om året. I den här artikeln guidar vi dig till de bästa låsen för barnvagnar.

Köp inte en stulen cykel

Ibland behöver man en ny cykel. Begagnat kan löna sig – men om affären ser för bra ut för att vara sann – ja då är den nog det. Här lär vid dig hur man listar ut om cykeln är stulen, och vad som händer om du köper en stulen cykel.

3 enkla steg för att laga tubeless-däck

Tubeless Ready-däck som monteras slanglöst gör att du slipper nästan alla punkteringar. Men hur gör man när man ändå får punktering på sitt tubeless-däck? Går det att laga? Ja! I den här guiden lär vi dig hur.

Tubeless Ready och slanglöst till MTB

Tubeless Ready som monteras slanglöst har vuxit enormt i popularitet för mountainbikes de senaste åren. Det finns många myter om hur mycket bättre det är och vad skillnaderna är jämfört med slang. Vi reder ut begreppen!

7 enkla steg för att montera dubbdäck på din cykel

Att cykla året runt har blivit populärt och för att cykla säkert när det är snö och is krävs det vinterdäck på cykeln. Det finns både dubbdäck och utan dubb. I denna steg-för-steg guide lär vi dig hur man monterar dubbdäck och vad man ska tänka på.

Rullmotstånd för dubbdäck till cykel

När man letar dubbdäck till cykel är ”att inte halka omkull” förmodligen det första man tänker på. Men en aspekt som man inte skall glömma är rullmotståndet. Är dubbdäck till cykel jobbigare att cykla på och märker man en stor skillnad? Ja och nej. Här reder vi ut hur det fungerar.

Fri frakt

På alla ordrar över 700 kr

Övriga ordrar: 49 kr

GALET snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeldäck, cykelslangar, cykellås och tillbehör från världens bästa.

100% säker betalning

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.