Filtrera

Visar 1–24 av 34 resultat

Visar 1–24 av 34 resultat

MTB funkar året om med rätt cykellampa

Att cykla MTB ligger oss på Tooorch varmt om hjärtat. Vi extra noga med att säkerställa att vi har ett grymt sortiment av cykellampor för MTB, eftersom vi tycker att man verkligen kan cykla MTB året runt (och dygnet runt).

Vi har allt från de absolut starkaste och mest kraftfulla lamporna från välkända varumärken som Sigma, CatEye och M-Tiger till de lite enklare lamporna för alla MTB-cyklister som inte behöver en strålkastare.

Baklampor då?

Ärligt sagt behöver du ingen baklampa när du cyklar i skogen. Men du ska transportera dig dit – och därför har vi även lagt baklampor här som vi tycker passar för mountainbiking.

Välkända varumärken

Vi erbjuder ett brett sortiment av MTB-lampor från de stora, välkända varumärkena. Vi har t.ex. hela M-Tigers sortiment av MTB-lampor, och du hittar också Sigma, CatEye och många fler varumärken hos oss.

Galet snabba leveranser

Cyklister i allmänhet, och MTB-cyklister i synnerhet, är ofta ute i allt annat än god tid. Att då behöva vänta i veckor på att få hem en lampa till din mountainbike är en jobbig grej. När du handlar hos Tooorch kan du vara trygg i att du får galet snabba leveranser. Vi säljer enbart produkter vi har i lager, och de skickas inom 8 arbetstimmar från vårt svenska lager.

Låga priser

Utöver ett brett sortiment, galet snabba leveranser och smidiga hjälpmedel på sajten så har vi dessutom låga priser. Vi säljer inte bara billiga mtb-lampor, utan även dyra MTB-lampor till låga priser. Om du mot förmodan skulle hitta en produkt billigare någon annanstans så erbjuder vi förmodligen världens enklaste prisgaranti.