Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

Bästa pannlampan 2022

En pannlampa är otroligt mångsidig och går att använda inom allt från vardagsträning, löpning, cykling och orientering. Hos Tooorch kan du köpa hundratals modeller av pannlampor – och vi har testat alla! Läs vidare om vilka pannlampor vi tyckte var bäst i vårt grundliga test.

Här hittar du de pannlampor vi tycker är absolut bäst under 2022.


Snabbt val för de allra flesta!

Smidig och lätt pannlampa med vitt och rött sken

69 kr

Kompakt pannlampa med 140 lumens ljusstyrka. Den laddas enkelt med USB. Vill du ha något för träningspassen behöver du du gå upp en nivå, men för promenader och vardagsanvändning är den oslagbart prisvärd.


Pannlampsväljaren – hitta rätt lampa för dig

Det finns mängder av bra pannlampor på ute marknaden. Det viktigaste är att du hittar en lampa som lever upp till de krav dina aktiviteter ställer på den. För dig som kanske använder din pannlampa i flera olika sammanhang, eller inte är helt säker på vilken variant som passar dina behov bäst, rekommenderar vi att du testar vår pannlampsväljare. Med några snabba frågor får du svar på vilken pannlampa som uppfyller dina krav!


Bästa pannlamporna för promenader & vardagsanvändning 2022

För promenader och vardagsanvändning krävs inte nödvändigtvis en superstark pannlampa. Den behöver dock vara smidig, prisvärd och ha bra batteritid. 

Här har vi valt ut de lampor som vi tycker uppfyller kriterierna och därför tar sig upp i topp tre på listan i vårt test av de bästa pannlamporna för promenader och vardagsbruk 2022.

#1 Boruit Scout 140

69 kr

Boruit Scout 140 är en smidig och lätt pannlampa som fungerar utmärkt i vardagliga sammanhang. Lampan är utrustad med rött sken, tål regn och går att justera uppåt och nedåt i 60 graders vinkel. En annan smart och smidig funktion är att du kan stänga av och på genom att vifta med handen framför den inbyggda rörelsedetektorn. 

Kortfattat:

 • Laddas via USB
 • 140 lumens ljusstyrka
 • Både vitt och rött sken
 • Vattentålig

#2 Lumixell Cube

76 kr

Lumixell Cube är en lätt och användbar lampa som sitter stadigt och bekvämt på huvudet med hjälp av det breda pannbandet. Lampan har en lång batteritid och tål både snö och regn, vilket gör att den passar bra för promenader och vardagsbruk året om. Du kan även köpa en version med en ljussensor, som själv sänker ljuset vid möte.

Kortfattat: 

 • Laddas via USB
 • 120 lumens ljusstyrka
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Otroligt liten och smidig

#3 Magicshine MOH 25

625 kr

Magicshine MOH 25 är en smidig och snygg lampa med en förmåga att lysa upp hela 80 meter på stigen eller vägen framför dig. Om du vill hålla kvar mörkerseendet när du läser kartor eller fixar med utrustning, kan du använda den röda ljuskällan.  Pannlampan tål regn och fungerar alltså bra att använda även under ruggiga höstdagar.  

Kortfattat: 

 • Laddas via USB
 • 500 lumens ljusstyrka
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • Fungerar även bra för löpning

Test av bästa pannlamporna för löpning 2022

För löpning behöver du ha en lite mer kraftfull pannlampa, jämfört med om du promenerar eller utför stillastående aktiviteter. 

Var du löper avgör vilken modell som passar dig allra bäst. Vi har delat in löpning i tre olika kategorier, och valt ut den absolut bästa pannlampan för respektive ändamål.

Bästa pannlampan för löpning i stan eller på delvis upplysta platser

Boruit Scout 140 Sensor toppar även denna lista. För dig som är ute och springer i mestadels upplysta områden, fungerar denna pannlampa utmärkt. Den är både smidig och lätt, och en smart rörelsesensor för att sätta på och stänga av den.

Eftersom du springer på delvis upplysta platser behöver du inte en jättestark modell. Denna räcker gott och väl och är med tanke på priset helt oslagbar.

Boruit Scout 140 Sensor

79 kr

Bästa pannlampan för löpning på landsväg och mestadels mörka platser

Lumixell Cube Sensor är den perfekta lampan för dig som löper på platser där det mestadels är mörkt och underlaget är relativt plant.

Vid en första anblick kan man tänka att lampan känns billig jämfört med andra pannlampor för löpning i mörka miljöer. Men, detta är en otroligt prisvärd lampa! Med sina 200 lumen i ljusstyrka så är detta en lampa som räcker mer än väl. Den har även en smart dimmer som sänker ljuset om du får möte.

Lumixell Cube Sensor

129 kr

Bästa pannlampan för löpning på stigar eller i skogen

Boruit Outback 700 är en helt fantastisk pannlampa för löpning på mörka stigar med ojämnt underlag. Hjässbandet gör att lampan sitter stabilt på huvudet, och det starka ljuset på 700 lumen gör sikten kristallklar.

Den har hög vattentålighet, laddas med USB och väger bara 80 gram. I den här klassen är detta en solklar vinnare!

Boruit Outback 700

219 kr

Topp tre bästa pannlamporna för orientering 2022

Du är orienterare – självklart skall du ha det bästa. Du behöver ett ljus som är starkt men också gör det enkelt att läsa kartan. En lång batteritid är ett måste! Utöver det bör lampan även vara väga lite och vara smidig att använda.

Här har valt ut tre modeller vi tycker är extra bra för dig som orienterar!

#1 Magicshine MOH 55 Pro

1 809 kr

Magicshine MOH 55 Pro kan du använda som både pannlampa, hjälmlampa och framlampa på cykeln. Det är en lampa som fungerar så gott som överallt och är en bra investering för dig som utövar olika aktiviteter. Med sitt starka ljus, breda omfång, sin lätta vikt och tålighet mot både stötar och väder, tycker vi denna pannlampa är bäst i vårt test för dig som orienterar.

Kortfattat: 

 • 4000 lumen – extremt kraftfull
 • Tål regn och rusk
 • 200 meters sikt
 • Upp till 89 timmars batteritid
 • Externt batteripaket

#2 Boruit Outback Wide 800

329 kr

En riktigt prisvärd pannlampa som lyser upp till 100 meter framåt. Boruit Outback Wide 800 lyser även upp ett extra brett spann och sitter stadigt på huvudet när du rör dig i skog och mark. Du kan smidigt ta av ljuskällan och hålla den i handen om du skulle behöva. 

Kortfattat: 

 • Otroligt prisvärd
 • 800 lumen kraftfull LED
 • 100 meters sikt
 • Integrerat batteri – laddas med USB
 • Tål regn och rusk

#3 Gaciron Explorer X 1600

5 795 kr

En av de bästa pannlamporna i vårt test när det kommer till ljusstyrka – den mörka skogen har aldrig varit ljusare. Denna lampa är ett riktigt kraftpaket med en batteritid upp till 90 minuter på full styrka. Spridningen av ljuset är bred och når 150 meter framåt. Gaciron Explorer X 1600 kommer levererad i ett händigt kit olika fästen, fjärrkontroll, väska och laddare.  

Kortfattat: 

 • 6200 lumen – extremt kraftfull
 • Tål regn och rusk
 • Över 150 meters sikt
 • Bra batteritid och många ljuslägen
 • Externt batteripaket av allra högsta kvalitet

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.