Filtrera

Visar 1–24 av 105 resultat

Visar 1–24 av 105 resultat

LED-lampor för cykling – vad är fördelarna?

Länge tillverkades cykellampor med halogen-glödlampor, men de senaste åren har LED kommit att ta över i princip hela marknaden. Vi på Tooorch tycker att det är en bra utveckling. Den största fördelen med LED är att de håller avsevärt längre än en halogen-glödlampa. Man kan förvänta sig att en LED-diod har en livslängd på 15 000 timmar, vilket bör jämföras med en halogen-lampa som förväntas ha en livslängd på 2 000 timmar.

Detta gör att LED-lampor är mer ekonomiska – trots att de kostar något mer än halogen-varianter. En LED-lampa blir därmed också avsevärt bättre för miljön.

LED-lampor är också mer energisnåla, vilket gör att batteritiden på din cykellampa blir bättre.

Sammantaget gör detta (längre hållbarhet och lägre energiförbrukning) förstås att LED-lampor är avsevärt mer miljövänliga än halogen-lampor.

Välkända varumärken

När du köper en LED-cykellampa hos Tooorch hittar du välkända kvalitetsvarumärken såsom Sigma, M-Tiger, Cat-Eye, M-Wave och många fler. Det gör att du alltid kan känna dig trygg i att du köper en cykellampa av hög kvalitet – oavsett om du väljer den billigaste cykellampan i sortimentet eller den absolut starkaste pannlampan.