Filtrera

Visar alla 22 resultat

Visar alla 22 resultat

Mer om däck för cykelvagn

Att cykelvagnen underlättar vardagen för många vet vi alla, och nu är det Tooorch tur att ge tillbaka lite kärlek till alla cykelvagnsägare genom att erbjuda ett brett sortiment med väl beprövade däck för alla vagnar. Cykelvagnen behöver rejäla däck som tar upp stötar från markens ojämnheter samtligt som de ska ha ett lågt rullmotstånd. Därför säljer vi enbart kvalitetsdäck från bland annat Schwalbe och Continental. Däcken passar bland Thule Chariot, Hamax Outback, North 13,5 och många fler cykelvagnar.

Man använder vanliga cykeldäck

Cykelvagnar har inga särskilda däck tillverkade för sig, utan man använder helt vanliga cykeldäck. Vi på Tooorch har valt ut de däck i vårt sortiment som passar på just cykelvagnar för att göra det enklare för dig att hitta något som passar.

Håll koll på däckstrycket

Du glömmer väl inte heller att hålla koll på däcktrycket i din cykelvagn? Rätt däcktryck minskar slitaget, ökar komforten och ger en mer lättdragen vagn. Vad som är rätt däcktryck avgörs av däcket – det står alltid angivet på däcksidan. Om du inte hittar det på ditt däck kan du också leta upp däcket på vår hemsida – vi anger optimala däckstryck för alla däck i sortimentet.