Shopping Cart

GALET snabba leveranser

Fri frakt över 700:-

Fraktkostnader och information

Fraktpriser

För ordrar över 700 kronor inkl. moms erbjuder vi fri frakt. För övriga ordrar är fraktkostnaden 49 kronor om du väljer Postleverans (Postnord), DHL och 59 kronor om du väljer Schenker.

Leveranstider

Vi säljer enbart lagerförda varor, och i normalfallet skickas din order från oss inom 4 arbetstimmar från orderläggning. Leveranstiden är generellt 1-2 arbetsdagar, men kan bli något längre i glesbygd.

Leveranssätt

Alla ordrar skickas med Postnord, DHL eller DB Schenker. Tjänsterna som används är ”Postnord Varubrev”, ”DHL Service Point” och ”Schenker Parcel Ombud”, vilket innebär att paketet hamnar i din postlåda vid val av Postleverans (Gäller vi små paket) eller hos ditt Postnord ombud om inte paketet fick plats i brevlådan. Har du valt DHL eller Schenker-ombud hamnar det hos det ombud du valt i kassan, väljer du inget ombud levereras det till närmsta ombud.

Postleverans / Postnord är enbart valbart på mindre produkter, om Postleverans är möjligt är det valbart i kassan.

Spårning / track and trace

Vid leverans får du ett e-mail med spårningsinformation kring din försändelse. Om du inte mottagit ett sådant, vänligen dubbelkolla att det inte hamnat i din skräpkorg.

Fri frakt

På alla ordrar över 700 kr

Övriga ordrar: 49 kr

GALET snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeldäck, cykelslangar, cykellås och tillbehör från världens bästa.

100% säker betalning

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.

© 2020 Tooorch AB. Org.nr 559243-9342. E-mail: [email protected]