Din varukorg

Galet snabba leveranser

Fri frakt över 700:-

Fraktkostnader och leveransinformation

Fraktpriser

För beställningar över 700 kronor inkl. moms erbjuder vi fri frakt. Beställningar som måste skickas med hemleverans på grund av dess storlek eller vikt kostar 199 kronor. För övriga beställningar är fraktkostnaden från 49 kronor.

Leveranstider

Din order skickas normalt från oss inom 4 arbetstimmar från orderläggning. Leveranstiden är generellt 1-2 arbetsdagar, men kan bli något längre i glesbygd. Vi säljer enbart lagerförda varor.

Leveranssätt

För att du som kund ska kunna välja den typ av frakttjänst du önskar så erbjuder flera olika frakttjänster. Med dom olika valen kan du få din beställning till brevlåda, till en paketbox, till ditt favoritombud eller med hemleverans. 

Vi samarbetar idag med Postnord, Budbee och DHL.

Postnord varubrev
Benämns som Postleverans i kassan. Detta fraktsätt innebär att paketet hamnar i din brevlåda och används bara för fysiskt små och lätta beställningar, får paketet inte plats i din brevlåda så hamnar det hos ditt Postnord-ombud. Du kan också välja till ”Avlämning vid dörren”. Detta alternativ innebär att brevbäraren ställer paketet utanför dörren i de fall där paketet inte får plats i brevlådan.

Postleverans / Postnord Varubrev är enbart valbart på mindre produkter, därför visas det inte alltid.

Postnord – Mypack
Beställningen levereras till det Postnord-ombud som du väljer i kassan. Väljer du inget ombud så levereras paketet till det närmsta ombudet.

Postnord – Hemleverans

Beställningen levereras hela vägen hem till din dörr och du väljer själv tid och dag. När ditt paket börjats hanterats av Postnord får du inom kort ett SMS om att bestämma tid för utkörning av paketet.

Budbee – Hemleverans
Beställningen levereras hela vägen hem till din dörr kvällstid. Du kan följa ditt pakets resa hela vägen från vårt lager till din dörr. Du kan själv välja om budet ska ringa på dörren eller lämna paketet utanför dörren – eftersom du följer paketet i realtid har du hela tiden koll. I dagsläget är 97% av Budbees leveranser fossilfria och under 2021 spås 100% av hemleveranserna bli det.

Budbee – Box
Beställningen levereras till Budbees paketboxar. Du kan följa ditt pakets resa hela vägen från vårt lager till din paketbox. Du väljer själv den box som passar dig bäst att hämta paketet på i vår kassa, och hämtar enkelt ut paketet med en kod. Budbee box är 100% fossilfri.

DHL – Service Point
Beställningen levereras till det DHL-ombud som du väljer i kassan. Väljer du inget ombud så levereras paketet till det närmaste ombudet.

Spårning / track and trace

Vid leverans får du ett e-mail med spårningsinformation kring din försändelse. Om du inte mottagit ett sådant, vänligen dubbelkolla att det inte hamnat i din skräpkorg.

Tips!
Genom att skaffa apparna Mina Paket (Google Play / App Store) – från Unifaun och Postnord App så kan du enkelt spåra dina paket.

Fri frakt

På alla ordrar över 700 kr

Tungt och skrymmande: 199 kr

Övriga ordrar: 49 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.