Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

Returer & Återbetalning

Det är enkelt att göra en retur hos Tooorch. Du behöver inte fylla i vare sig några lappar eller några krångliga formulär. Det enda du behöver göra är att skicka tillbaks produkterna till vårt lager, så återbetalar vi dig.

Returfrakt

För att göra det enkelt att returnera dina varor skickar vi alltid med en returfraktsedel i paketet. Om du använder den debiterar vi 79:- i returfrakt, vilket är billigare och enklare än om du själv köper en egen frakt. Spar kvittot på inlämningen av din retur.

Om du inte har kvar returfraktsedeln kontaktar du oss för att få en ny.

Pengarna snabbt tillbaka

Vi hanterar returer inom 5 dygn från att vi mottog den.

Hos Klarna kan du markera att du returnerat en del av eller hela din order. Har du betalt mot faktura eller delbetalning pausas på så vis din faktura tills returen är hanterad. Har du betalt med kort eller direktbank kommer du snabbt bli återbetalad när din retur är mottagen.

Vi rekommenderar starkt att du laddar ned Klarnas App ”Smooth” – den är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Läs mer och ladda ner här.


Det finstilta

Nedanstående information återfinns även under köpvillkor.

Retur och reklamation

Ångerrätt

Du har alltid fri ångerrätt när du köper produkter från Tooorch. Vi erbjuder dig ångerrätt i hela 60 dagar från leveranstillfället. Du kan också ångra ditt köp på delar av din order om du inte skulle vara nöjd eller om du ångrar dig. Se nedan hur du gör för att skicka tillbaka dina varor till oss.

Byte av produkt

Vill du byta en produkt till annan modell, färg eller storlek kan du göra det enkelt genom att skicka tillbaka produkten och beställa en ny på Tooorch

Retur av paket

Skulle du ångra dig, vara missnöjd med ditt köp eller vill byta till annan vara så kan du returnera dina varor till oss. För att göra detta skickar du helt enkelt tillbaka paketet till oss – vi skickar alltid med returfraktsedel i varje paket. Om du använder den medskickade returfraktsedeln kommer du att bli debiterad 79kr för returfrakten via Klarna.
OBS: det är jätteviktigt att du packar de produkter som du skall skicka tillbaka i samma paket eller samma storlek på paket som du fick från oss. Spara kvittot som du får när du lämnat in paketet till ombudet, tills dess att vi hanterat din retur.

Du är också välkommen att skicka tillbaka paketet på eget vis och betala frakten direkt till vilket fraktbolag du vill. Vi hanterar returen så snart paketet återkommit till oss. För mer fullständig information om din ångerrätt kan du gå till konsumentverkets hemsida genom att klicka här. Det går tyvärr inte skicka tillbaka en retur genom att posta den med exempelvis frimärken – utan frakttjänsten behöver vara av den typ som körs ut till vårt lager. Returen får alltså inte hamna hos ett ombud eller liknande.

Det är viktigt att att produkten skickas tillbaka till oss i säljbart skick; det innebär att den skall vara förpackad i originalförpackningen och den skall inte ha använts. Ingen form av tejpning på originalförpackningen kan accepteras – därför måste du använda ett robust ytteremballage. Alla etiketter skall sitta kvar på varorna och eventuella manualer skall bifogas.

Använder du vår returfraktsedel står vi för hela risken om paketet skulle komma bort. Skulle det vara så att paketet kommit bort under frakten till oss behöver du kunna styrka att paketet blivit inlämnat till ombudet. Det gör du enkelt genom att spara kvittot som du får vid inlämning av paketet – så se alltid till att vänta kvar och mottag kvittot från ombudet.

Använder du egen frakt står du som avsändare för hela risken – så vi rekommenderar dig starkt att använda vår returfraktsedel. Om vi inte mottar din produkt kan vi inte godkänna returen. Det är också ditt ansvar att produkten inte skadas under transporten. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag på din retur för skadat emballage.

Vår hanteringstid för returer är 30 dagar. Returer kan inte skickas som brev eller mot Postförskott/Efterkrav inte heller som rekommenderat brev eller med ombuds-tjänster. Efter mottagen och accepterad retur genomför vi återbetalning inom trettio dagar från det att vi tog emot returen. Återbetalning sker aldrig kontant utan alltid antingen genom tillbakabetalning på ditt kort eller genom insättning på ditt bankkonto.

För att vi skall kunna godkänna din retur måste du kunna bevisa att du köpt varan av oss; därför skall du alltid spara orderbekräftelse och kvitto på betalningen.

Outlöst paket hos ombud

Om du har beställt produkter från oss med leverans till ombud och du inte hämtar ut ditt paket kommer vi att debitera dig för kostnaderna; såväl returfrakt (tur och retur) samt en hanteringskostnad på 120 kronor inklusive moms.

Retur och reklamation avseende kampanjvaror

Om du vill returnera eller reklamera en kampanjprodukt eller då du använt en rabattkod går det bra. Du kommer då att ersättas med en ny likvärdig vara till det totala belopp som du betalade för din ursprungliga vara. Om detta inte går kommer vi att återbetala ett belopp som motsvarar det du betalade vid din ursprungliga order.

Reklamation av vara

Om en produkt inte fungerar, är skadad eller inte motsvarar den beskrivning som vi har angivit vid köptillfället kan du reklamera produkten. Det är bara ursprungliga fel som omfattas av reklamationsrätten. Om du har använt produkten och fel har uppstått på grund av normalt slitage gäller inte reklamationsrätten. Reklamation skall göras inom skälig tid, dock senast inom två månader. Vid reklamation av en produkt skall du alltid kontakta kundtjänst. Det gör du genom att maila oss på [email protected].

Produktgaranti

Vi erbjuder 1 års garanti på samtliga varor som vi säljer på Tooorch. Garantin gäller för tillverkningsfel. Skador som uppstår vid montering eller av verktyg som använts vid montering täcks inte av garantin.

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.