Vårt bästa val!

Kättinglås med kod, 120 cm långt, Ø6 mm

169 kr

Otroligt smidigt kättinglås som låses med en kod du väljer själv. Fem siffror och 6 mm tjocka länkar ger bra säkerhet. Detta lås är det mest prisvärda vi har i sortimentet, och blir enkelt vårt bästa val!

Filtrera

Visar 1–24 av 28 resultat

Visar 1–24 av 28 resultat

Cykellås med kod – en smidig upplevelse

Att slippa ha en nyckel som kan glömmas kvar och tappas bort är väldigt smidigt – inte minst för barnen. Därför finns cykellås med kod (eller kombinationslås som de också kallas). Vi säljer kodlås för cykel från välkända varumärken såsom Abus, XLC, AXA och många fler.

Finns det kodlås / kombinationslås som är godkända för cykel?

Nej – det finns inga kodlås/kombinationslås som är godkända av SSF (och därmed försäkringsbolagen). Vi rekommenderar därför att du har minst 1 godkänt cykellås som grundskydd, och att det kodlås du köper får agera som extralås. T.ex. är en kombination av ett ramlås (fastmonterat på cykeln) och ett kodlås väldigt populär.

Galet snabb leverans

När du köper kodlås, eller något annat för den delen, hos Tooorch går det undan. Vi packar alla ordrar inom 4 arbetstimmar (oftast snabbare), och vi skickar allting från vårt egna lager i Sverige. När du, eller dina barn, tappat bort cykellåset och vill ha ett nytt kodlås ska ni inte behöva vänta!