Filtrera

Visar alla 20 resultat

Visar alla 20 resultat

Mer om däck till din lastcykel

Att hitta rätt däck till sin lastcykel är har historiskt inte varit lätt. Vi på Tooorch är besatta av enkelhet, och vet vilka krav som bör ställas på ett däck för att passa din lådcykel eller lastcykel. Därför har vi skapat en egen kategori för däck till lådcyklar och lastcyklar – så att du slipper lista ut vilka typer av cykeldäck som faktiskt passar.

Att vara synlig i trafiken är A och O, och därför rekommenderar vi starkt att däck med reflexsidor ska användas. Utöver synlighet är driftsäkerhet en viktig egenskap hos på din lådcykel eftersom en punktering kan orsaka stora problem på en stor och tung cykel (som ofta även har en tid att passa).

Utöver detta behövs komfort, och att däcken faktiskt tål den samlade vikten från din cykel och din last. Därför har vi enbart samlat de bästa däcken från välkända kvalitetsvarumärken. Så här hos Tooorch hittar du bland annat populära Schwalbe Big ben med stor luftkammare som ger god komfort och gott skydd mot punktering. Vi säljer även självklart passande dubbdäck för din lastcykel så att du kan fortsätta cykla säkert – även på vintern.