Filtrera

Visar 1–24 av 55 resultat

Visar 1–24 av 55 resultat

Vilken cykellampa ska jag som pendlare välja?

Vi rekommenderar verkligen att du använder vår cykelbelysningsväljare. I den svarar du på några enkla frågor om dig och din cykling, så rekommenderar vi de lampor vi passar dig allra bäst.

Om du istället vill välja själv är nedan de saker vi tycker du ska tänka på vid val av cykellampa för pendling.

Din hastighet och lampans ljuskägla

Ju snabbare du cyklar, desto längre bromssträcka får du. Om du exempelvis cyklar i 30 km/h är bromssträckan (enligt Trafikverket) 35 meter. Du behöver således en lampa som ger dig sikt i minst 35 meter för att fåen trygg cykling.

Här är en lathund för bromssträckor vid olika hastigheter. Vi har räknat med 2 sekunders reaktionstid.

  • 20 km/h: 20 meter (med 2 sekunders reaktionstid)
  • 30 km/h: 35 meter (vid 2 sekunders reaktionstid)
  • 40 km/h: 55 meter (vid 2 sekunders reaktionstid)

Laddningsbar eller inte?

En stor andel av de lampor som tillverkas idag laddas med en USB-kabel. Det är en bra sak både för ekonomin och miljön. För dig som pendlar med cykel rekommenderar vi starkt att köpa en USB-laddad lampa – det tjänar du på i längden.

Välkända varumärken

Hos Tooorch hittar du cykellampor för pendling från de stora välkända kvalitetsvarumärkena som t.ex. Sigma, CatEye och många fler.

Billigt – men snabbt

Vi har alltid attraktiva priser, och vi har världens enklaste prisgaranti. Men vi är också galet snabba på att leverera cykellampor (och annat, förstås) hem till dig. Din order skickas inom 8 arbetstimmar från vårt svenska lager, vilket gör att du inte behöver vänta länge.