Filtrera

Visar alla 6 resultat

Köp cykeldäck till 12″ för barncyklar, balanscyklar och mycket annat

12″-däck brukar vara den allra minsta dimensionen, och därför sitter dessa däck på de minsta cyklarna till de minsta barnen. Som tumregel brukar man kunna säga att 12″ däck passar till barn som är 2-3 år gamla eller 85-100 cm långa. Dessa däck sitter ofta på cyklar utan pedaler (gåcyklar, springcyklar eller balanscyklar) vilket är en bra barncykel att lära sig cykla på.

Vi har 12″-däck till alla typer av cyklar som finns på marknaden. I princip alla 12″-däck är tillverkade för att användas tillsammans med slang. Det finns 12″-cykeldäck med grovt mönster för lite tuffare tag (mountainbikeliknande cykling) och 12″-däck för stad och asfalt. Det finns också speciella 12″-däck som är bra för banor och trick till specialcyklar och BMX.

12″-däck från flera kända tillverkare – Schwalbe, Continental och många fler

Vi har ett väldigt brett sortiment av 12″-däck och bland andra har vi 12″-cykeldäck från Schwalbe, Continental, Kenda mfl. Vi säljer bara däck vi själva skulle vilja cykla på (eller som våra egna barn skulle cykla på) och därför väljer vi ut vårt sortiment noga. Vi har endast kända kvalitetsmärken i vårt produktsortiment. Därför kan du alltid känna dig trygg nr du handlar däck av Tooorch.

Hur väljer man rätt 12″-däck?

Cykeldäck som passar 12″ hjul har en inre diameter på 203 mm, dvs. alla däck med dimensionen xx-203 passar till 12″. För att veta att du väljer rätt däck till din cykel är det bäst att kontrollera vad som står på däcksidan på ditt nuvarande däck. Dimensionen står alltid angiven på sidan av däcket. Det brukar vara till exempel 50-203 där 50 anger bredden och 203 anger innerdiametern på däcket. Du kan använda vårt filter för däckdimension så hittar du bara däck som passar för din cykel (eller dina barns cykel).