Filtrera

Visar alla 16 resultat

Visar alla 16 resultat

De senaste åren har många upptäckt fördelarna med att montera en cykelkorg bak på pakethållaren. Med en cykelkorg på pakethållaren kan du nämligen transportera extra tung packning. Hos Tooorch kan du köpa cykelkorgar att placera precis bakom sadeln, men också sidokorgar vilka monteras på sidan av pakethållaren. 

Innan du väljer cykelkorg bör du fundera över hur tungt korgen ska lastas. Lasten kan komma att bidra till ojämn vikt, vilket kan göra det svårt att både cykla och parkera med hjälp av stöd. Vet du redan nu att du kommer lasta din korg tungt kan du köpa två korgar att placera på var sida av pakethållaren, för en jämnt fördelad vikt.  

Våra cykelkorgar för pakethållare 

Välj mellan en mängd cykelkorgar för pakethållare hos Tooorch. Vi har klassiska varianter i tåligt stål men också modeller i aluminium, plast och konstrotting.

Brukar du transportera tung packning på cykeln? Då kanske du vill kolla in korgen Astran Velo Daily Large. Tack vare korgens material i tåligt stål kan denna lastas med upp till tio kilo. 

Vill du köpa en estetiskt tilltalande korg som går att använda både som ett redskap för transport och som en vanlig korg du kan bära med dig vid ett stopp i mataffären? Då kanske Newlooxs Palermo kan passa. Denna korg är tillverkad i lätt och hållbart aluminium. Du fäster den på pakethållaren med ett inbyggt snabbfäste så att du smidigt kan ta av och hänga på den när det passar. 

Köp din cykelkorg hos Tooorch

Hos Tooorch kan du köpa cykelkorgar för pakethållaren, men också för styrhuvud och styre. Välj mellan allt från sidokorgar till varianter med handtag och flätade modeller

Vi säljer cykelkorgar för pakethållare från några av marknadens ledande varumärken. Placera en cykelkorg från Atran Velo, TWS och SLC bak på cykeln. Våga vara kreativ i valet av cykelkorg och köp en modell som sticker ut från mängden. Se den härliga korgen i silver från TWS eller Atran Velo Epic M i en unik design – två cykelkorgar som kommer fånga alla mötande cyklisters blickar. Har du funderingar kring våra produkter? Vår kundtjänst besvarar gärna alla dina frågor.