Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

Om Tooorch

Vi brinner för att göra det enklare, roligare och bättre att köpa cykeldäck, cykellås och tillbehör på nätet. Vi har vårt lager och kontor i Jönköping.

Vi som driver Tooorch är cykelnördar med lång erfarenhet av cykelbranschen.

Företaget Tooorch har organisationsnummer 559155-6633 och är givetvis registrerat för F-skatt och moms.

Tooorch - cykeldäck, cykelhjälmar och andra cykeltillbehör online
Hur svårt kan det vara?

Vi börjar alltid med dig...

Vi vet att du älskar att cykla. Vi vet att det inte alltid är enkelt att veta vad man behöver – eller vad som passar till vilket behov. Det är hela vår idé: att utgå från dig och hitta RÄTT från början – och självklart ser vi till att du får grymma priser på köpet.

Bättre hjälp än i butiken...

Äntligen en webbshop som förstår mig

Ofta är man inte säker. Passar den här min cykel? Vad finns det för alternativ?  Vi brinner för att hjälpa dig med det genom smarta filter, genom att ställa rätt frågor och förklara skillnaderna. Klicka på den lilla blåa chatcirkeln nere till höger – där finns all information du behöver.

Stora inköp direkt från fabrik

Tyska priser med svensk service

Vi har inte allt. Men det vi har – det håller vi låga priser på. Hur är det möjligt? Genom stora inköpsvolymer direkt från tillverkarna!

I vårt lager i Jönköping kan vi lagra tusen och åter tusentals cykeldäck och tillbehör som skickas till dig samma dag som du beställer. Med GALET snabba leveranser!

Att köpa cykeltillbehör på Tooorch har varit lätt.
Det går snabbt att hitta rätt prylar och det är snabb leverans. Utmärkt. Plus i kanten att en retursedel kommer med paketet!
Per Andersson
Fick ett väldigt snabbt svar på min chatfråga (beskrev mitt ärende söndag kväll och fick svar en kort stund senare). Dessutom ett mycket utförligt och engagerat svar. Lade sedan en beställning på måndagen och fick min vara under tisdagen. Jag är helnöjd!
Sebastian
Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.