Filtrera

Visar alla 14 resultat

Visar alla 14 resultat

Välkända varumärken

När du köper vinterdäck till din cykel vill du vara säker på att du får hög kvalitet. Vinterdäcken är trots allt tillverkade för att ge dig bästa grepp och säkerhet, och säkerheten vill man inte äventyra. Därför säljer vi enbart dubbfria vinterdäck för cykel från välkända kvalitetsvarumärken som Schwalbe och Continental. På så vis kan du känna dig trygg i att du får högsta möjliga prestanda.

Dubbfria vinterdäck för cykel eller dubbdäck för cykel?

Både dubbfria vinterdäck och dubbdäck för cykel är tillverkade med extra mjuka gummiblandningar. Eftersom gummit blir hårdare i kyla kan man säga att dessa vintergummin kompenserar för kylan. På så vis är de önskad mjukhet i kyla vilket ökar greppet, komforten och hastigheten i däcken. Dubbfria vinterdäck är alltså utmärkta när det är kallt ute, men är det snöigt eller isigt behöver du dubbarna för att få bra grepp.

Billigt, men snabbt

Vi på Tooorch gör ett stort nummer av våra låga priser och vår superenkla prisgaranti. Däremot tummar vi aldrig på leveranstiden. Allt du ser på vår sajt finns i vårt svenska lager, och vi skickar ordrarna galet snabbt.