Filtrera

Visar 1–24 av 58 resultat

Visar 1–24 av 58 resultat

Ett godkänt cykellås är din bästa försäkring

Att ett lås hindrar tjuvar från att stjäla din cykel vet de flesta. Men att ett godkänt lås gör att du faktiskt får ut pengar från försäkringsbolaget om cykeln skulle bli stulen vet inte alla. Ha gärna hur många lås som helst, men se till att alltid ha minst 1 godkänt lås – på så vis är du säker på att försäkringen du redan betalar för gäller.

Om du har en dyr cykel kan det vara en god idé att höra med ditt försäkringsbolag om vad maxbeloppet för cyklar är för just din försäkring. Många försäkringsbolag ersätter nämligen endast värden upp till 20 000 kr, även om du har ett godkänt lås.

Finns det billiga godkända lås?

Det beror på vad man menar med billigt. De allra billigaste vajerlåsen eller spirallåsen är aldrig godkända. De billigaste typen av lås som är godkända är ramlås.

Om du väljer ett ramlås rekommenderar vi att du kompletterar med ett extralås som du låser fast cykeln med i ett fast föremål (t.ex. en stolpe). Extralåset behöver inte vara godkänt.

Abus, XLC, AXA och många fler

Hos Tooorch hittar du ett brett utbud av godkända lås från välkända kvalitetsvarumärken. Vi kontrollerar alla lås mot SBSCs databas för att säkerställa att alla lås vi på Tooorch markerar som godkända faktiskt är godkända i Sverige.

Galet snabb leverans och prisgaranti

När du handlar hos Tooorch får du inte bara bra priser, ett brett sortiment och en enkel sajt som hjälper dig att hitta rätt. Vi erbjuder också galet snabb leverans från vårt svenska lager, och en superenkelt prisgaranti om du mot förmodan skulle hitta ett godkänt lås billigare i någon annan butik.