Filtrera

Visar 1–24 av 164 resultat

Visar 1–24 av 164 resultat

För juniorcyklar, mountainbikes och en del standardcyklar

26″ var länge standardhjulstorleken på mountainbikes, men idag tillverkas i princip samtliga mountainbikes istället med antingen 29″ eller 27,5″-hjul. Idag är 26″ primärt en hjulstorlek för juniorcyklar, men givetvis finns det mängder av lite äldre mountainbikes som rullar i skogarna som behöver nya cykeldäck. Det finns också en del standardcyklar som tillverkas med denna hjulstorlek. Oavsett vad ditt syfte är så har vi ett brett sortiment av 26″-cykeldäck.

26″-däck från Schwalbe, Continental och andra välkända varumärken

I vårt breda sortiment hittar du cykeldäck från Schwalbe, Continental, Kenda och många andra välkända kvalitetsvarumärken. På så vis kan du vara säker på att få riktigt bra produkter när du handlar hos Tooorch.

Välja rätt 26″-cykeldäck

Däck som passar 26″-hjul har innerdiameter 559 mm, dvs. alla däck med dimensionen xx-559 passar till 26″. För att välja rätt däck till just din cykel är det enklaste sättet att titta på däcksidan av ditt nuvarande däck. Där står alltid däckdimensionen, vilket anges i stil med 42-559 där 42 anger bredden och 559 anger ytterdiametern på däcket. Genom att använda vårt filter för däckdimension kan du enkelt ange din nuvarande däckdimension och på så vis visar vi endast cykeldäck som passar din cykel.