Filtrera

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

En cross country-legend

Racing Ralph är verkligen en legend inom cross country-cykling. Många är de cykellopp som dessa däck har vunnit, men det är ingenting mot alla mil som de cyklats på! Eftersom de är så omåttligt populära erbjuder vi på Tooorch alla modeller ur serien. När du köper Racing Ralph (eller något annat däck för den delen) hos oss får inte du bara ett par riktigt bra XC-däck utan också en supersnabb leverans (vi skickar alla order inom 4 arbetsdagar), en superenkel prisgaranti och ett brett utbud.

Mer information om Schwalbe Racing Ralph hos Tooorch

Schwalbe Racing Ralph är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi 9 st Schwalbe Racing Ralph-däck. De rekommenderade priserna går mellan 589:- och 1209:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Schwalbe Racing Ralph är av typen Tubeless Ready. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 29″, 27.5″ och 26″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 60-622, 57-622, 57-584, 57-559 och 54-622.

Vissa däck (men inte alla) i Schwalbe Racing Ralph är godkända för elcykel, men inte alla. Använd gärna vårt filter ”Godkänt för elcykel” för att hitta de däck som är godkända om du behöver ett elcykeldäck. Alla cykeldäck inom Schwalbe Racing Ralph är vikbara, vilket innebär att de har en lägre vikt än traditionella kanttrådsdäck Alla däcken i den här serien är breda (över 50 mm) och är alltså gjorda för stökig cykling på stigar, i skogen eller på härliga berg.