Filtrera

Visar 1–24 av 187 resultat

Visar 1–24 av 187 resultat

Varför ska jag ha en cykelhjälm med visir?

Om du älskar att få regn, snö och insekter i ögonen så behöver du inte visir. Om du har glasögon som hela tiden får vatten på sig, men du tycker att det mest är härligt att försöka torka av dem med en smutsig hand så behöver du inte heller ett visir. Men – om du cyklar ofta (läs: pendlar) och/eller långt (läs: racercyklist) och faktiskt vill ha utmärkt syn hela tiden så är en cykelhjälm med visir en fantastiskt bra rekommendation till dig.

Stalltipset är alltså att cykelpendlare och racercyklister solklart bör överväga en hjälm med visir – men givetvis passar de alla cyklister som bara vill slippa få saker i ögonen.

Immar inte visiret igen? Eller blir blött och smutsigt?

Nej, åtminstone inte lika mycket som man skulle kunna tro. Visiren är behandlade för att motverka just imma, smuts, damm och vatten på samma vis som exempelvis goggles eller cykelglasögon.

Får man plats med glasögon under visiret?

Ja, det får man. Faktum är att cykelhjälmar med visir en gång i tiden mer eller mindre uppfanns för oss glasögonbärare. Nuförtiden görs de förstås inte bara för att ha glasögon under, men alla modeller du kan köpa hos Tooorch har ett tillräckligt stort avstånd mellan visiret och dina ögon för att rymma ett par glasögon.

Vi rekommenderar alla som pendlar året runt att åtminstone överväga att skaffa en cykelhjälm med visir. Om du har glasögon går det nästan från en rekommendation till en befallning. Lita på oss – du kommer tacka oss sen.

Att köpa hos oss är billigt, snabbt och bra

När du köper en cykelhjälm med visir hos Tooorch får du grymma priser (med en superenkel prisgaranti) och ett brett utbud från kända märken som ABUS och Giro. Men att vi har ett brett och billigt utbud innebär inte på något vis att vi tummar på leveranserna – tvärtom fokuserar vi stenhårt på att erbjuda galet snabba leveranser . Läs gärna vad våra kunder säger på Trustpilot.