Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Mer information om Impacs cykeldäck

Impac är ett tyskt varumärke som ägs av Bohle GMBH, som alltså också tillverkar Schwalbe – som ju är ett världsledande varumärke inom cykeldäck. Impac och Schwalbe har ett väldigt tätt samarbete och detta borgar för den höga kvaliteten på Impac-däcken. Om du letar efter de allra senaste teknologierna och gummiblandningarna i cykeldäck så är Impac kanske inte rätt varumärke för dig, men om du vill ha riktigt bra, prisvärda och billiga cykeldäck så är Impac ett toppenval.

Det är ett vanligt förekommande fenomen även i däckbranschen för bildäck att de stora tillverkarna – såsom Goodyear, Continental och Pirelli har undervarumärken som de använder för att sälja lite billigare däck. En metod som kommer dig som konsument tillgodo är att de ofta flyttar tidigare storsäljare och kvalitetsdäck ner till undervarumärket när nya bättre däck utvecklas av modervarumärket. På så sätt kan däcken leva kvar och fortsätta att leverera på samma nivå som när det släpptes – ett mönster och en gummiblandning blir ju inte sämre i sig själv bara för att det kommer nyheter.

Prisvärda (eller kanske t.om. billiga) cykeldäck

Om du söker prisvärda däck kan Impac alltså vara ett bra alternativ. Impac tillverkar framförallt bra däck för standardcyklar, hybridcyklar, barncyklar och elcyklar.