Filtrera

Visar alla 8 resultat

Mer information om Schwalbe Thunder Burt

Schwalbe Thunder Burt är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi 5 st Schwalbe Thunder Burt-däck. De rekommenderade priserna går mellan 959:- och 1009:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Däcken i Schwalbe Thunder Burt tillverkas i flera typer av däck: Tubeless Ready och Däck för slang. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 29″ och 27.5″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 57-622, 57-584, 54-622 och 54-584.

Vissa däck (men inte alla) i Schwalbe Thunder Burt är godkända för elcykel, men inte alla. Använd gärna vårt filter ”Godkänt för elcykel” för att hitta de däck som är godkända om du behöver ett elcykeldäck. Alla cykeldäck inom Schwalbe Thunder Burt är vikbara, vilket innebär att de har en lägre vikt än traditionella kanttrådsdäck. Alla däcken i den här serien är breda (över 50 mm) och är alltså gjorda för stökig cykling på stigar, i skogen eller på härliga berg.

Thunder Burt med Addix

Alla Thunder Burt-däck tillverkas idag med gummiblandning Addix Speed (därav det röda strecket) som är en gummiblandning för ruskigt snabba och lättrullade mtb-däck som behöver riktigt bra grepp. Du kan läsa mer om Addix Speed här.

Vinnare av Innovativstes Produkt 2017

Schwalbe Thunder Burt vann 2017 MTB-News.de’s pris ”Innovativstes Produkt 2017” vilket betyder nåt i stil med ”Mest innovativa produkt 2017”. 2017 kan kännas som en evighet sedan, men att ett cykeldäck vinner priser över bakväxlar, ramar, hjul och andra komponenter som utvecklas i rasande takt är verkligen anmärkningsvärt och bör tas på allvar.