Filtrera

Visar alla 4 resultat

Mer information om Schwalbe Marathon Mondial

Schwalbe Marathon Mondial är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi 4 st Schwalbe Marathon Mondial-däck. De rekommenderade priserna går mellan 539:- och 619:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Schwalbe Marathon Mondial är av typen Däck för slang. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 26″ och 28″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 50-559, 47-622, 42-622 och 37-622.

Alla Schwalbe Marathon Mondial-däck är godkända för elcykel. Inget av däcken i serien är vikbara. Alla Schwalbe Marathon Mondial-cykeldäck har reflexrand vilket är det absolut bästa sättet att bli sedd av bilister och andra trafikanter. En del däck (t.ex. Däck Schwalbe Marathon Mondial RaceGuard Endurance 50-559 (26×2.00)) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.