Filtrera

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Mer information om Schwalbe Little Big Ben

Schwalbe Little Big Ben är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi tre Schwalbe Little Big Ben-däck. De rekommenderade priserna går mellan 359:- och 469:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Schwalbe Little Big Ben är av typen Däck för slang. Alla däcken i denna serie är tillverkade för 28″-hjul. Denna serie har däck i enbart en dimension: 40-622.

Vissa däck (men inte alla) i Schwalbe Little Big Ben är godkända för elcykel, men inte alla. Använd gärna vårt filter ”Godkänt för elcykel” för att hitta de däck som är godkända om du behöver ett elcykeldäck. Inget av däcken i serien är vikbara. Alla Schwalbe Little Big Ben-cykeldäck har reflexrand vilket är det absolut bästa sättet att bli sedd av bilister och andra trafikanter. Bredden på däcken i den här serien är varken smala (25 mm eller smalare) eller breda (50 mm eller bredare), utan det här är däck i bredder som passar bra för allroundcykling, pendling och stadscykling.