Filtrera

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat

Mer information om Schwalbe G-One Ultrabite

Schwalbe G-One Ultrabite är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi 4 st Schwalbe G-One Ultrabite-däck. De rekommenderade priserna går mellan 799:- och 1179:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Schwalbe G-One Ultrabite är av typen Tubeless Ready. Alla däcken i denna serie är tillverkade för 28″-hjul. 50-622 och 40-622 är de dimensioner som tillverkas i Schwalbe G-One Ultrabite.

Alla Schwalbe G-One Ultrabite-däck är godkända för elcykel. Alla cykeldäck inom Schwalbe G-One Ultrabite är vikbara, vilket innebär att de har en lägre vikt än traditionella kanttrådsdäck En del däck (t.ex. Däck Schwalbe G-One Ultrabite RaceGuard Addix 50-622 (28×2.00) vikbart) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.