Filtrera

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat

Mer information om Continental Top CONTACT Winter II Premium

Continental Top CONTACT Winter II Premium är en serie av cykeldäck från Continental. I vårt ordinarie sortiment har vi 5 st Continental Top CONTACT Winter II Premium-däck.

Alla däck i Continental Top CONTACT Winter II Premium är av typen Däck för slang. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 26″, 27.5″ och 28″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 50-559, 55-559, 50-584, 37-622 och 42-622.

Alla Continental Top CONTACT Winter II Premium-däck är godkända för elcykel. Alla cykeldäck inom Continental Top CONTACT Winter II Premium är vikbara, vilket innebär att de har en lägre vikt än traditionella kanttrådsdäck Alla Continental Top CONTACT Winter II Premium-cykeldäck har reflexrand vilket är det absolut bästa sättet att bli sedd av bilister och andra trafikanter. En del däck (t.ex. Däck Continental Top CONTACT Winter II Premium Vectran Breaker 50-559 vikbart reflex svart) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.