Filtrera

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Mer information om Continental CONTACT Travel

Continental CONTACT Travel är en serie av cykeldäck från Continental. I vårt ordinarie sortiment har vi 12 st Continental CONTACT Travel-däck. De rekommenderade priserna går mellan 289:- och 339:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Continental CONTACT Travel är av typen Däck för slang. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 26″ och 28″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 47-559, 50-559, 37-622, 42-622 och 50-622.

Alla Continental CONTACT Travel-däck är godkända för elcykel. Vissa av däcken är vikbara – t.ex. ”Däck Continental CONTACT Travel SafetySystem Breaker 47-559 vikbart svart”. Många, men inte alla, av däcken har en reflexrand på sig. Om du ska cykla i trafik rekommenderar vi starkt att du väljer ett av Continental CONTACT Travel-däcken med reflexrand. En del däck (t.ex. Däck Continental CONTACT Travel SafetySystem Breaker 50-559 reflex svart) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.