Filtrera

Visar 1–24 av 51 resultat

Visar 1–24 av 51 resultat

Köp en vattentät cykelväska och bli en lyckligare människa

Cykelpendling har verkligen exploderat de senaste åren. Många är vi som kommit fram till att det är ett otroligt smidigt sätt att ta sig till jobb och skola, och den motion man får under tiden man annars hade suttit i en bil eller på en buss är helt enkelt fantastisk.

Men det svenska vädret är opålitligt, och man behöver säkerställa att man skyddar sig ordentligt mot det. Att hålla kläder, dator och andra prylar torra är förstås en förutsättning för att cykelpendlingen ens ska vara möjlig att utföra.

Förutom att ha bra cykelkläder är förstås en vattentät cykelväska förmodligen det enklaste sättet att göra cykelpendlingen till en njutbar upplevelse. Här hittar du mängder av vattentäta cykelväskor i alla tänkbara storlekar, färger och utföranden.

Vi har alla typer

Oavsett om du vill ha en liten väska att ha mobilen i eller om du behöver en 40-liters bjässe på pakethållaren så har vi något för dig. De vanligaste typerna av vattentäta cykelväskor är följande:

Vattentäta cykelväskor för pakethållare (pakethållarväskor)

Vattentäta pakethållarväskor är den vanligaste typen i denna kategori. De är, i regel, de största väskorna och rymmer förstås mest. De är också i regel väl lämpade för just cykelpendling eftersom de enkelt tas av pakethållaren så att du kan få med dig väskan in på jobbet, affären, skolan eller vart du nu ska.

Vattentäta ramväskor för cykel

En ramväska, dvs. en cykelväska som fästs på ramen, används oftast till såna saker du vill ha under turen: lite energi, en mössa eller liknande. För detta användningsområde är vattentäthet kanske inte den viktigaste egenskapen. Men det finns också varianter som är lite mer inriktade på pendling, och förstås finns det varianter med mobilficka.

Utöver dessa storsäljare säljer vi dessa typer:

  • Vattentäta mobilväskor och mobilhållare
  • Vattentäta packboxar för cykel
  • Vattentäta sadelväskor
  • Vattentäta cykelväskor på styret
  • Vattentäta transportväskor

Galet snabb leverans

När du handlar hos Tooorch så får du inte bara ett brett utbud av vattentäta cykelväskor, utan de levereras också galet snabbt. Läs gärna vad våra kunder säger på Trustpilot.

Billigt (och bra!)

Vi säljer vattentäta cykelväskor från en mängd varumärken. Vissa av dem är riktiga highendmärken – exempelvis EVOC  – och vissa gör riktigt fina produkter men till lägre priser – exempelvis M-Wave. Även på de finaste varumärkena är vi noga med att hålla riktigt bra priser. Dessutom har vi en superenkel prisgaranti som gör att du aldrig kan göra en dålig deal när du handlar hos Tooorch.