Filtrera

Visar 1–24 av 123 resultat

Visar 1–24 av 123 resultat

Mer om Schwalbes cykelslangar

Schwalbe har ett brett sortiment när det gäller cykelslangar – hos oss hittar du exempelvis storsäljaren DV17 för din standardcykel men även lättviktaren SV20 för racercykeln.

För dig som söker slang för mountainbiken erbjuder vi bland annat klassikern SV19. Vill du spara ytterligare lite vikt på cykeln rekommenderar vi dig att välja den lättare SV19A.

Schwalbe tillverkar cykelslangar med olika ventiler; med Dunlopventil (cykelventil), med Prestaventil (racerventil) och även med Schrader som i vanligtvis kallas bilventil. Gemensamt för alla Schwalbe-slangar är att de är av högsta kvalitet och levererar täta slangar.

Varför välja en cykelslang från Schwalbe?

100% återvinningsbar

Schwalbe har utvecklat en speciell devulkaniseringsprocess i sin fabrik, vilket möjliggör användning av återvunnet material när de tillverkar nya cykelslangar – helt utan kvalitetsförlust!

Pålitlig

Varje Schwalbe-slang är uppblåst i fabriken under 24 timmar och testas för läckage, vilket gör att hundratusentals cyklister uppskattar dess höga pålitlighet*.

Håller luften längre

Vid tillverkning försäkrar Schwalbe en mycket hög butylhalt och en mycket hög materialrenhet, vilket gör att Schwalbes cykelslangar bevarar lufttryck avsevärt längre än andra slangar*.

Gruppslangsystem

En Schwalbe-slang är extremt elastisk och passar flera olika däckstorlekar. Av denna anledning kallar Schwalbe den för ”gruppslang”. Till exempel passar 19A-slangen storlekar från 27.5″ till 29″ och bredder från 40mm till 62mm.

Versioner för alla krav

Schwalbe tillverkar hundratals slangmodeller, med de är alla indelade i fem olika typer av slang.

  • Standard: Hög pålitlighet. Beprövad miljontals gånger.
  • Extralight: Sann pålitlighet och låg vikt.
  • XXLight: När varje gram räknas.
  • Freeride: Stor volym, låg vikt.
  • Downhill: Extremt hållbar. Förstärkt ventilbas.

* Enligt Schwalbe, men vi håller med.