Filtrera

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Historien bakom HIGH5

Bolaget HIGH5 grundades av två brittiska triathleter 1994 när de insåg att de energiprodukter de själva behövde och ville ha inte fanns på marknaden. Genom att börja skapa sånt som de själva ville ha- och deras triathlet-kompisar efterfrågade – såg de en gigantisk marknad öppna sig. Under de 25 år som de har verkat har de skapat en lång rad produkter som säkerställer att du alltid kan ge maximalt och få ut optimal kraft och bästa återhämtning. De har själva testat produkterna på några av världens tuffaste tävlingar – och de vet att produkterna måste ha en lätt fräsch smak, landa lugnt och balanserat i magen och vara praktisk att använda. Det kanske är därför HIGH5 har blivit så framgångsrika – precis som de atleter som använder produkterna.

HIGH5 försöker skapa extremt ändamålsenliga produkter för varje tävling, varje träning och varje situation. För första kilometern och för sista kilometern. För uppvärmningen och för upploppet. Vi är verkligen stolta över att sälja HIGH5!

HIGH5 är helt besatta av idén att grym smak på energiprodukter verkligen gör skillnad. High5 vill hjälpa dig att uppnå dina mål – oavsett om det är cykelvasan, vätternrundan eller ett hårt träningspass på din lokala slinga. När det verkligen gäller – När du pressar de allra sista krafterna ur kroppen och närmar dig upploppet kan en fantastiskt god energidryck göra all skillnad i världen! Vågar du chansa?

Vetenskapligt utvecklad prestation

Alla produkterna är framtagna ur avancerade vetenskapliga formler för prestation. Det är grunden. Innan prestanda och maximal funktion är uppfylld lämnar produkten inte ritbordet. När man nått dit man vill tar smakteamet över.

Smaken är kanske som baken – men supergott är alltid supergott

Ett särskilt kapitel är alltså HIGH5 och deras syn på smak i kombination med prestation. Målet är att balansera sött med surt och hitta ingredienserna som gör att du får en extra naturlig fräsch och härlig upplevelse i varje klunk eller tugga du tar. HIGH5 anstränger sig till sitt yttersta för att verkligen göra goda energiprodukter – och eftersom de själva fortfarande är aktiva testar de alla produkter själva och säkerställer att allt smakar så naturligt och så superdupergott det bara kan.

Du hittar inga onödiga e-ämnen och artificiella smaker i HIGH5. Rabarb och vanilj i en energidryck? Nja… det är helt enkelt inte HIGH5’s melodi. De tillverkar bara produkter med naturliga smakämnen – som Tangy Citrus eller Sweet Berry.

Noga utvalt och testat

Med en högt ställd ambition att skapa produkter som hjälper dig pressa dig över mållinjen snabbare än någonsin behövs också högt ställda kvalitetskrav. HIGH5 testar alla sina produkter noga – både i testlabb med egna experter och tillsammans med det tyska proffsteamet BORA HansGrohe under träning och tävling.

Bara det bästa är gott nog

Eftersom grundarna själva vet smärtan i kroppen när man pressar sig till det absolut yttersta – helvetet halvvägs in i loppet – kräver de också det yttersta av sitt team. Produkterna måste vara absolut bäst. Finns det någon förbättring att göra skall den göras. Här är några av de prestationer som HIGH5 själva kan skryta med:

  • Först i världen med att lansera 2:1 fruktos-energidryck
  • Först i världen med att forska på 2:1 prestandaökningar och skapa step-by-step nutritionsguider
  • Först i Europa med att lansera 4:1 kolhydrat och proteindryck för att använda under och efter träning
  • Först i världen med att genomföra avancerad kolhydratupptagningstester med elitatleter
  • Först i Europa med att använda äkta fruktjuice för att uppnå en lättare fräschare och mer uppfriskande smak på energigel.