Filtrera

Visar 1–24 av 81 resultat

Visar 1–24 av 81 resultat

EVOC på 2 minuter

EVOC är ett varumärke som grundades 1999 när en av grundarna kraschade i en lavinolycka. Deras första produkt var en ryggsäck med ryggskydd. Sedan dess har man skapat ett helt sortiment av väskor, ryggsäckar och skydd för cykling, skidåkning, äventyrssporter och outdoor.

De tillverkar produkter av de allra senaste materialen med oerhört genomtänkt design, funktion och komfort. Det är uppenbart att de testar varenda produkt noga själv – och att de är passionerade i sitt kall.

EVOC är kanske inte det billigaste märken i stan – men de är tillverkar några av de absolut finaste väskorna och cykelryggsäckarna som går att köpa för pengar. Vi är stolta över att sälja EVOC.

Billigt och snabbt

Vi har galet snabba leveranser. Läs gärna vad våra kunder säger på Trustpilot. Allt du ser på sajten finns förstås i lager i Sverige, och vi packar och skickar paketen inom 4 arbetstimmar från orderläggning.

Vi håller dessutom låga priser på alla produkter – inte minst EVOC. Om du mot förmodan hittar en EVOC-produkt till ett lägre pris hos någon annan butik (må den ligga på andra sidan jordklotet) så matchar vi – med vår prisgaranti – priset utan diskussion.