Filtrera

Visar alla 11 resultat

Att köpa DYEDBRO online hos Tooorch

DYEDBRO är ett litet företag som skapats av åkare för åkare (BY riders FOR riders… det handlar ju om mountainbiking, BMX och gravelbiking här – då är man väl inte riktigt ”cyklist”?).

Vi vet ju alla hur mycket en cykel slits om man kör ”hårt” varje dag eller varje vecka och ofta tar lacken stryk. Med ett coolt ramskydd blir både ramen skyddad och cykeln coolare – vad finns det att inte gilla med det liksom?

DYEDBRO använder eco-vänliga färger, återvunna material för paket och försöker minimera påverkan på planeten. De som driver DYEDBRO brinner för att stötta cykelrelaterade och miljörelaterade organisationer – för att ge tillbaka något av allt det sporten har gett. Planen är att bidra till en bättre värld!

Företaget föddes i Madrid i Spanien 2015 av två MTB-vänner… den ena en professionell MTB-åkare och den andra entreprenör i tryckbranschen. Tillsammans såg dom hur de kunde skapa något nytt. Genom att trycka coola mönster på ramskydden kunde de uppnå både roligare cyklar och mer skyddade ramar. Genom att vara en del av MTB-kulturens yttersta elit visste man vad som skulle vara inne.

Namnet DYEDBRO kommer från legenden Gary Perkin som är en av världens bästa mountainbikers. Efter några dagars åkande och på en fotosession i Chile delade Gary en bild som skulle få enorm uppmärksamhet på nätet. Den delades i otroliga mängder under den rätt talande hashtagen #DOYOUEVENDRIFTBRO. Så kom idén till namnet DoYouEvenDriftBRO eller DYEDBRO.

DO YOU?

La Parva, Chile. Enduro World Series #1.