Filtrera

Visar 1–24 av 90 resultat

Visar 1–24 av 90 resultat

Mer om cykelslangar från Continental

När du fått punktering eller vill komplettera dina nya däck med nya slangar är Continental ett givet val för många. Continental tillverkar slangar för att passa allt från tävlingscyklisten som behöver en lätt slang med hög kvalitet samtidigt som vikten ska hållas nere, till oss som cyklar på en standardcykel eller elcykel där bekvämligheten är snäppet viktigare än vikten. För dig som vill ha riktigt hög bekvämlighet rekommenderar vi en Hermetic Plus-slang som har tjockare väggar och mer butyl vilket ger dig ett starkare skydd mot punktering samt att du inte behöver underhållspumpa däcken lika ofta.

Conti-slangar med olika ventiltyper

Continental-slangar finns givetvis med flera olika ventiltyper, Schrader (bilventil),  Dunlop (cykelventil) som är vanligast på standardcyklar och självklart finns även cykelslangar med Presta (racerventil).

På slangarna med racerventil finns det även möjlighet att få ventilen i olika längder beroende på profilen på din fälg. Vanligast är 60 mm, men för högre profil kan 80 mm passa utmärkt. Slangar från Continental testas hårt för att veta att kvaliteten alltid är av högsta klass.