Filtrera

Visar 1–24 av 33 resultat

Visar 1–24 av 33 resultat

Camelbak har ryggsäckar för alla behov

Camelbak har cykelryggsäckar för korta intensiva träningspass där du vill försäkra dig om 100% prestation och undvika vätskeförlust – till långa dagsturer och äventyr där det handlar om fysiska utmaningar i många timmar i sträck. De har ryggsäckar som rymmer upp till 14 liter – kanske inte de allra största ryggsäckarna du behöver för bikepacking-äventyr, men tillräckligt för alla typer av dagsutflykter och träningspass.

Vad du i slutändan väljer är en smaksak – men vi vet att om du väljer en cykelryggsäck från Camelbak kommer du inte att bli besviken!

Vätskeryggsäck från Camelbak – ”originalet”

Om du nu alltså tillhör de cyklister som gillar att ha en smidig och tajt ryggsäck på ryggen så är Camelbak definitivt ett bra val. Då finns det en nivå till – ett riktigt ”lifehack”. Om du skaffar en vätskeryggsäck från Camelbak slår du nämligen två flugor i en smäll. Du får en liten smidig ryggsäck med praktiskt förvaring och dessutom en vätskebehållare som ryms i vätskeryggsäcken.

Camelbaks vätskeryggsäckar tillhör marknadens bästa. De har avtagbar och utbytbar slang, de har system för rengöring och de är tillverkade i robusta och hållbara material – fritt från giftiga ämnen.

Som vi redan nämnt ovan på den här sidan har Camelbak i det närmaste blivit synonymt med vätskeryggsäckar – precis som Walkman blev bärbara bandspelare på 1980-talet och iPod blev namnet på alla musikspelare på 1990-talet. Det finns en bra anledning till det. Camelbak var först med den här revolutionerande idén, och framförallt är det än idag en av de absolut bästa tillverkaren med de finaste väskorna. Vill du önska dig en vätskeryggsäck i julklapp är det absolut en Camelbak du skall be tomten om!

Vattenflaska eller vätskeryggsäck när man cyklar?

Camelbak har förutom vätskeryggsäckar även ryggsäckar, bälten och fästen för vattenflaskor – och ofta ingår även vattenflaskorna. Det är en smaksak om man vill dricka ur slang från en vätskebehållare som ligger i en vätskeryggsäck, eller från en flaska – det fiffiga med slangen är dock att det är enklare att dricka samtidigt som man cyklar. Alla Camelbaks flaskor är fria från giftiga ämnen och kan diskas i maskin vilket är en stor fördel.

Vattenflaska till barn – vad skall man tänka på?

Om du skall skaffa en vattenflaska till dina barn finns det några viktiga aspekter att tänka på. Camelbak har ett helt sortiment av vattenflaskor för barn och vi är stolta över att sälja dom.

Låt oss börja med hälsa och miljö. Nuförtiden har man stor kunskap om skadliga kemikalier i plastföremål. Det är för oss en självklarhet att en vattenflaska – i synnerhet till barn – är fri från BPA (Bisfenol A), BPS (Bisfenol S) och BPF (Bisfenol F) som samtliga kan verka hormonstörande. Så är det med Camelbaks vattenflaskor – i synnerhet för barn.

En annan viktig aspekt är hur du skall fylla på flaskan. Camelbaks vattenflaskor för barn har en stor mynning så att det är enkelt att fylla på vätska – och enkelt att rengöra efteråt. Det gör också att du enkelt kan fylla på is när det är varmt ute så att dina barn får fräsch kall dryck.

Att flaskan skall kunna diskas i diskmaskin är också en självklarhet, och en sista sak som är toppen är om vattenflaskan har en ventil som barnen själva kan öppna och stänga med munnen (”Bite Valve”). Det har Camelbaks vattenflaskor.