Filtrera

Visar 1–24 av 571 resultat

Visar 1–24 av 571 resultat

Cykellås och cykelhjälmar i absolut världsklass

ABUS är världens största tillverkare av cykellås. Störst är kanske inte alltid bäst, men i det här fallet är det så. ABUS lås är enormt säkra, hållbara och smart designade. Det märks inte minst genom att många varumärken kopierar ABUS koncept och idéer. Trots detta är ABUS år efter år den ledade låstillverkaren i världen – och många av deras mer klassiska modeller (som t.ex Varedo och Amparo) förblir storsäljare.

På senare år har ABUS utökat sitt till en annan produkt inom säkerhet: cykelhjälmar. De tillverkar otroligt säkra cykelhjälmar för såväl barn som vuxna. Även om merparten av sortimentet är ”vanliga” cykelhjälmar för vardagscykling och pendling så tillverkar de en rad populära sportiga hjälmar för både MTB och racer.

Cykellås av alla typer

ABUS tillverkar verkligen alla sorters lås. De är förmodligen den låstillverkare som har störst andel godkända cykellås, men givetvis tillverkar de också lite enklare modeller för dig som bara vill ha ett extralås eller har cykeln stående på en plats där du inte behöver maximal säkerhet. ABUS tillverkar lås inom följande kategorier:

  • Bygellås
  • Cykellarm
  • Kättinglås
  • Låsankare
  • Ramlås
  • Vajerlås
  • Vikbara lås

Utöver detta gör de förstås tillbehör såsom låsförlängningar, låshållare och en omåttligt populär låsspray.

Cykelhjälmar för alla cyklister

När ABUS började tillverka cykelhjälmar var idén att erbjuda samma höga säkerhet och hållbarhet som man gjorde på sina cykellås. De har verkligen lyckats! I sortimentet finns ett stort utbud av cykelhjälmar för alla cyklister och all typ av cykling. Samtliga hjälmar är givetvis godkända och certifierade – det är ju alla hjälmar som säljs lagligt i Sverige. ABUS hjälmar går mycket längre än så, och är mångfaldiga testvinnare för sin säkerhet.

ABUS tillverkar givetvis cykelhjälmar med MIPS, och har ett förhållandevis brett sortiment med grönt spänne för de allra minsta barnen.

På senare år har de även börjat tillverka både MTB-hjälmar och racerhjälmar. Den mest uppmärksammade modellen heter AirBreaker vilket är en otroligt välventilerad och aerodynamiskt utformat hjälm för de tuffaste tävlingarna.

Vi är stolta över att erbjuda alla cykelhjälmar i ABUS sortiment.