Din varukorg

Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

Singles day 2023

Här hittar du Tooorch Singles day 2023 erbjudanden. Passa på att fynda cykelhjälmar, dubbdäck, tillbehör, trainers och belysning på världens största rea-dag. Den 10-13 november har vi minst -11% rabatt på hela sajten!

Singles day - rabatt på trainers!

Oslagbara rabatter på cykeltrainers under Singles day! Ta vintercyklingen till nästa nivå och kombinera utomhusturer med effektiva och roliga pass inomhus. Just nu upp till -50% rabatt under Singles day!

Populärt just nu!

Shoppa cykeltillbehör på Singles Day

Singles day 2023 på Tooorch är här! Under Singles day har vi galet bra pris på bland annat cykellampor, vinterdäck, dubbdäck, cykeltrainers och cykelhjälmar. Som alltid levererar vi med galet snabba leveranser!

När är Singles Day?

Singles day inträffar varje år 11 november. I år har vi på Tooorch valt att göra Singles day till något EXTRA och har inte bara helt otroliga erbjudanden 11/11, utan vi firar Singles day hela helgen till och med måndag 13/11! 

Vad är Singles Day?

Singles Day är likt Black Friday och Cyber Monday en stor shoppingdag världen över. Senaste åren uppskattar man Singles Day till världens absolut största shoppingdag! Det är en tradition som startade i Kina på 90-talet och som nu har etablerat sig världen över. Att Singles Day inträffar just den 11/11 varje år beror på att ettorna i 11/11 representerar en ensam person. Dagen uppmärksammar singlar och vi på Tooorch tycker att det är en perfekt dag för att unna sig en present med grymma rabatter.  

Lägg till din rubriktext här

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.