Filtrera

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Mer information om Schwalbe Marathon Almotion

Schwalbe Marathon Almotion är en serie av cykeldäck från Schwalbe. I vårt ordinarie sortiment har vi 6 st Schwalbe Marathon Almotion-däck. De rekommenderade priserna går mellan 919:- och 1149:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Däcken i Schwalbe Marathon Almotion tillverkas i flera typer av däck: Däck för slang och Tubeless Ready. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 29″, 27.5″ och 28″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 55-622, 55-584, 50-622 och 40-622.

Alla Schwalbe Marathon Almotion-däck är godkända för elcykel. Alla cykeldäck inom Schwalbe Marathon Almotion är vikbara, vilket innebär att de har en lägre vikt än traditionella kanttrådsdäck Alla Schwalbe Marathon Almotion-cykeldäck har reflexrand vilket är det absolut bästa sättet att bli sedd av bilister och andra trafikanter. En del däck (t.ex. Däck Schwalbe Marathon Almotion V-Guard Addix 55-622 (29×2.15) vikbart) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.