Filtrera

Visar alla 3 resultat

Filtrera

Visar alla 3 resultat

Enormt hög komfort

Explorer Pro är ryggsäckar som är tillverkade med stort fokus på komfort. De har extra brett höftbälte vilket gör att du tar en stor del av vikten på höften – och att ryggsäcken sitter tajt på ryggen. Höftbältet har dessutom fickor på sidorna och egen upphängning som gör att den anpassar sig efter din rygg.

Mängder av fiffiga fack

Du får mängder med fiffiga fack och utrymmen att förvara dina prylar som du skall ha med dig på  ditt äventyr. De här ryggsäckarna är perfekta för långturer och äventyr och de har speciella utrymmen för minipump, reservslang, multiverktyg osv, och för prylar som mobil, solglasögon, nycklar osv. De har utfällbara nät för hjälmen och utfällbara regnskydd. Det ingår dessutom en praktisk necessär på köpet i matchande design.

De är förberedda för vätskebehållare (ingår dock ej) och i botten har de ett separat fack med en mellanvägg till huvudfacket som du kan rulla upp och försluta för att reglera volymen. Ryggen har en högventilerande stadig skiva av skummaterial som gör dessa ryggsäckar bekväma att bära (”Air Flow Contact System”).

Sammanfattning: vi älskar EVOC Explorer Pro

Vi kan verkligen rekommendera Explorer Pro. Faktum är att många av oss har den själva.