Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Mer information om Continental Traffic II

Continental Traffic II är en serie av cykeldäck från Continental. I vårt ordinarie sortiment har vi 5 st Continental Traffic II-däck. De rekommenderade priserna går mellan 189:- och 209:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Alla däck i Continental Traffic II är av typen Däck för slang. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 24″ och 26″. 47-507, 50-559 och 54-559 är de dimensioner som tillverkas i Continental Traffic II.

Inget av däcken i serien är vikbara. Många, men inte alla, av däcken har en reflexrand på sig. Om du ska cykla i trafik rekommenderar vi starkt att du väljer ett av Continental Traffic II-däcken med reflexrand. En del däck (t.ex. Däck Continental Traffic II Sport 50-559 svart) i den här serien är breda (>50 mm) och gjorda för tuffare cykling. En del är smalare. Du väljer enklast rätt bredd genom att titta på dimensionerna på ditt nuvarande däck och tar ett däck i en dimension som är liknande den du redan har.