Filtrera

Visar alla 23 resultat

Filtrera

Visar alla 23 resultat

De olika typerna av Continental Tour

Continental Tour tillverkas i ett antal utföranden. Den absolut mest kända och mest sålda modellen heter Tour All, men det finns ett antal andra:

Continental Tour All

Continental Tour All är en av våra allra mest sålda slangar och de är avsedda för för standardcyklar, hybrider och elcyklar. Det är en prisvärd slang av hög kvalitet.

Continental Tour Wide

Continental Tour Wide är en populär slang, och är helt enkelt lite bredare. Det passar ballongdäck eller helt enkelt standardcyklar med bredare däck.

Continental Tour Hermetic Plus

Continental Tour Hermetic Plus är en slang för extra bekymmerslöst cyklande. Tjockare väggar och gummi med högre andel butyl ger bättre punkteringsskydd. De passar utmärkt för hyrcyklar, elcyklar och för dig med högre krav.

Continental Tour Wide Hermetic Plus

Continental Tour Wide Hermetic Plus är en kombination av Tour Wide och Hermetic Plus. Den är alltså extra bred, men har också tjockare väggar och högre andel butyl i gummit vilket ger högre punkteringsskydd.

Continental Tour Slim

Continental Tour Slim är en populär slang för racerhybrider och andra cyklar som har smala däck, men som inte är landsvägscyklar.

Continental Tour Light

Continental Tour Light är en lättare slang som är tillverkad med tunnare väggar. Det gör den snabbare och mer följsam, men också lite mer utsatt för punktering.