Filtrera

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Mer information om Continental Der Baron

Continental Der Baron är en serie av cykeldäck från Continental. I vårt ordinarie sortiment har vi 5 st Continental Der Baron-däck. De rekommenderade priserna går mellan 689:- och 779:-. Hos Tooorch är däcken dock oftast billigare än så – och vi har dessutom världens enklaste prisgaranti.

Däcken i Continental Der Baron tillverkas i flera typer av däck: Däck för slang och Tubeless Ready. Däcken i serien är tillverkade för flera olika hjulstorlekar: 26″, 27.5″ och 29″. Det finns många dimensioner av däcken i denna serie, nämligen: 62-559, 60-559, 60-584, 65-584 och 60-622.

Vissa däck (men inte alla) i Continental Der Baron är godkända för elcykel, men inte alla. Använd gärna vårt filter ”Godkänt för elcykel” för att hitta de däck som är godkända om du behöver ett elcykeldäck. Vissa av däcken är vikbara – t.ex. ”Däck Continental Der Baron Projekt ProTection Apex TLR ProTection Apex 60-559 vikbart svart”. Alla däcken i den här serien är breda (över 50 mm) och är alltså gjorda för stökig cykling på stigar, i skogen eller på härliga berg.