Galet snabba leveranser

Enormt utbud av cykeltillbehör

Frakt från 59:-

TOOORCH ❤️ CYKELWEBBENPODDEN

Våra favoriter

I avsnitt #104 pratar vi om Tooorch och belysning - och på den här sidan hittar du våra absoluta favoriter just nu. Ange CWP i kassan för att få 10% rabatt på ditt nästa köp.

Gaciron Speed X 1800 – för dig som är snabbast
Daniels gravelfavorit eftersom han tycker att den sjukt kraftfull – både lång och bred ljuskägla, kristallklar vit LED och bra batteritid – i synnerhet om man inte alltid maxar. Det är utan tvekan helljus – eller mer – så grymt att man får med en fjärrkontroll för att blända av vid möte.

Gaciron Race X 1000 – perfekta pendlarlampan
En extremt kraftfull och kompetent lampa för sin kompakta storlek. För vinterns pendling – eller som reservlampa i ryggsäcken – är den helt perfekt. Klar vit ljusbild, lång räckvidd och bra batterier gör lampan till en klar favorit!

Köp ett paket med baklampa – så slipper du oroa dig bakåt!
Visst.. i skogen kommer inga bilar bakom.. men nog har de flesta av oss lite transportsträckor innan vi är ute på grusvägen.. eller på stigen i skogen? 

Gacirons baklampa – Gaciron Powerglow – är sjukt snygg. Kompakt storlek, gedigen byggkänsla i alu och ett kraftigt bakljus som syns långt över 500 meter – ”what’s there not to like” liksom?

Köp till en perfekt reservlampa – Gaciron Commuter X 800
Alla har nog känt lusten att ta en sista avstickare till.. en loop till.. bara runt den där sjön också.. och så tar batteriet slut i lampan 🙁 

Lugn – lägg en extralampa i ryggsäcken är du safe. Den här lampan är liten, lätt och ger en sjukt bra ljusbild för att vara så liten. 800 lumen räcker långt och ljust denna lampa har en extra bred ljusbild vilket vi gillar – perfekt för gravel och MTB.

Lamporna för city – om du får ändrade planer
Med några schyssta nödlampor i jobbväskan eller ryggsäcken vet du att du alltid är redo – även om du tvingas jobba över eller stannar lite längre på gymmet. Gaciron Safetylight är snygga kompakta och kraftfulla lampor – när du cyklar där det är någorlunda upplyst och verkligen vill synas. Ha dom alltid med dig – bra lifehack helt enkelt!

Om cykelwebbenpodden

Cykelwebbenpodden är en av sveriges största poddar om cykling. Varje vecka träffas Daniel och Niclas och snackar cykling, cyklar och tillbehör. 

Frakt

Frakt från 59 kr

Tungt och skrymmande 199 kr

Galet snabba leveranser

Svenskt bolag med svenskt lager ger snabba leveranser i hela landet.

Välkända varumärken

Cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Enkla betalningar med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.